ECHOMAP™ UHD2 6-tums plotter 62sv utan givare

ECHOMAP™ UHD2 6-tums plotter 62sv utan givare

När det gäller att fånga mer fisk säger man: ”Prata med de lokala fiskarna”. Med ECHOMAP UHD2-plottern, som har våra klassledande ekolod och kartor och en förstklassig pekskärm med knappar, lär du känna vattnet ännu bättre än vad de gör.

STÖD FÖR EKOLOD
Med ett tydligt traditionellt ekolod och ljusstarkt ClearVü och SideVü ekolod har fisken ingenstans att gömma sig. ECHOMAP UHD2 har även stöd för LiveScope™ ekolod i realtid.

FÄRGPALETT MED FÄRGSTARKA FÄRGER
Ekolodsbilder med livfulla färger och hög kontrast gör det enklare än någonsin att särskilja mål och struktur.

KÖP EN GIVARE OCKSÅ
ECHOMAP UHD2 har stöd för en mängd olika Garmin-givare. Plottrarna på 6" och 7" levereras tillsammans med en GT54-givare och plottern på 9" levereras med en GT56-givare.

LÄGG TILL SJÖKORT
Ta del av oöverträffad täckning och detaljrikedom med Garmins integrerade sjökort Navionics+ som tillval eller Garmins premiumkartor Navionics Vision som tillval med högupplöst reliefskuggning, satellitbilder, ekolodsbilder och ännu mer. De levereras även med ett 1-års abonnemang för nedladdningsbara dagliga uppdateringar.

TRÅDLÖST NÄTVERK
Om du har en annan kompatibel ECHOMAP UHD2-plotter på båten går det att dela informationen – som ekolodsbilder1, waipointer och rutter – trådlöst med den.

APPEN ACTIVECAPTAIN®
Inbyggd Wi-Fi® -anslutning kan paras ihop med den kostnadsfria allt-i-ett- mobilappen om du vill ha tillgång till funktionen OneChart™, smartaviseringar2, programvaruuppdateringar, data från Garmin QuickDraw Community-gruppen med mera.

AUTO GUIDANCE+™-TEKNOLOGI
Plottrar med inbyggda sjökort från Garmin Navionics+ innehåller nedladdningsbar Auto Guidance+-teknologi3 via ActiveCaptain-appen.

TROLLING MED FORCE®
ECHOMAP UHD2 ansluts trådlöst till Force trollingmotor för att skapa och följa rutter, navigera till waypointer, styra hastigheten, kontrollera batteritiden med mera.

MULTI-BAND GPS
Du får bättre positionsnoggrannhet, särskilt i områden där signalerna reflekteras eller är svaga, med multi-band GPS.


Vårt pris: 9 290 kr

Datum

12 februari 2024

Taggar

Plotter